<-- Tidio--> <-- Hotjar--> Stanowisko pomywacza - Praca w hotelach - Praca za granicą - Praca w Holandii

Opisy stanowisk

Stewarding, czyli praca w charakterze pomywacza w kuchni hotelowej polega na obsłudze maszyn zmywających, oraz na utrzymywaniu porządku w kuchni. Nie obywa się także bez ręcznego mycia naczyń o dużych gabarytach lub innych akcesoriów kuchennych nie nadających się do mycia w maszynie.
 
W zakres obowiązków na tym stanowisku wchodzi również dbanie o porządek w  pomieszczeniach gospodarczych przynależących do główniej kuchni hotelowej, a także zachowanie czystości wszelkich urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni.

Praca na tym stanowisku wiąże się z wykonywaniem pracy zmianowo, zgodnie z grafikiem pracy.

Sprawdź aktualne oferty pracy na tym stanowisku. Kliknij Oferty pracy i dowiedz się więcej.

Galeria - zobacz jak pracujemy

kliknij w miniaturę i zobacz powiększenie

 

Pytania i odpowiedzi

W jaki sposób mogę otrzymać ofertę pracy za granicą w branży hotelarskiej?
Krzysztof z Olsztyna
Jak wygląda system wynagrodzeń w hotelach?
Wiesław z Poznania
Czy praca w hotelach jest ciężka?
Zuzanna z Krakowa
Kto nadzoruje przebieg mojej pracy?
Agnieszka z Poznania
zobacz wszystkie pytania i odpowiedzi